Uge 43

Onsdag:
Wienerschnitzel

Ærter, dreng, brasede kartofler

159,-kr

Uge 43 

Kokken Tryller

Uge 44

Kystens brændende kærlighed

Knuste kartofler, svinebryst, bløde løg, grov sennep, rødbeder

139,-kr

Uge 45

Bagt torsk

Persille crumble, spidskål, selleri puré, brunet smør

169,-kr

Uge 46

Helstegt rødspætte

Rødspætte, kartofler, persillesovs, citron

169,-kr

Tirsdag d.10 nov MORTENS AFTEN – kun Andesteg på menuen

MENU
Gammeldags andesteg med svesker, æbler, hvide og brunede kartofler, rødkål & andesauce
&
Gammeldags æblekage med hjemmelavet knas af rasp & flødeskum.

229,-kr.

Uge 47

Vildsvinekrone

Stegt kål, svampe, syltdede rødløg, øl sauce 

159,-kr

Uge 48

Stegt laks 

Pasta, stuvet spinat

169,-kr

Uge 49

Osso Buco 

Kalveskank Esterhazy, kartoffelmos

159,-kr

Uge 50

Coq au vin 

Perleløg, gulerødder og rødvin persille, knuste kartofler,

159,-kr

Uge 51

Braiseret  kalvebryst 

Løg puré, gulerødder, svampe, små kartoffer 

159,-kr    

Uge 52

Confit de Carne 

Confiteret andelår, grillet kål, bagte vinter rødder, kystens fritter

159,-kr