Gæstebog

Vi sætter stor pris på dine oplevelser på Cafe Kystens Perle!

Har du lyst til at sende en lille hilsen i vores gæstebog, så send os gerne en mail på info@cafekystensperle.dk

På forhånd tak.

*

Hej Charlotte,

Vi vil bare gerne sige tusind tak for et godt arrangement i går.
Vores gæster var begejstrede for både lokale, indretning og maden !
Og vi følte, at betjeningen var helt i top – der blev løbende fyldt op undervejs – og generelt var der bare en god stemning :)
Således takker vi rigtig mange gange jer for at have gjort vores specielle dag til en god oplevelse !

Mange hilsner Liza&Thomas

*

Vi smutter gerne forbi i weekenden enten til lidt mad eller blot 1 time med noget at drikke. Her er altid hyggeligt og rart at komme, søde unge mennesker der serverer og man får altid et smil.
Vi har fået brunch, frokost eller aftensmad altid veltilberedt og lækkert.
Hilsen
Susanne og Briand

*

En stor TAK til Kystens perle for en meget fin “grav-kaffe” efter vores Fars bisættelse.
Der var dejlige sandwich,øl/vand,kaffe og kringle.
Vi fik vores egen afdeling, og kunne blive så længe vi ville.Det kan varmt anbefales. Og personalet er som altid – tip top.
Annette

*

Kære Charlotte, Nikoline, kok oa

Tusind tak for et flot og hyggeligt arrangement ved min 60 års fødselsdag d. 13. dec. 2014.
Lækker mad, hyggelige lokaler – ikke sidste gang, vi holder fest hos jer.
Mange hilsener
Wicki Brejning

*

Kære Charlotte

Min lille familie og jeg vil gerne sige tusinde tak for en fantastisk dåb på Kystens Perle; vejret var godt, gæsterne var glade, lokalerne var hyggelige, maden var fabelagtig og betjeningen var sød.
Vi vil helt sikkert bruge jer en anden gang!
Julehilsener fra Louise og co.

*

Tak for en super fed fest i lørdags…
I kan bare det der.
Mange knus til hele banden, Trine
Trine Larsen

*

Jeg har været på Cafe Kystens Perle flere gange, mere hyggelig og personlig bliver en café ikke!
Tak for super hyggelig service.

Ulrik

*

Det hemmelige, meget hyggelige sted :-)

Talte med en veninde i går, som fortalte, at hun sammen med en ven havde været ude at gå i Amager Strandpark – hvorefter de var gået på en meget hyggelig café ved havnen. Jeg spurgte, om det var den ved siden af kajakklubben Neptun i Kastrup havn – og hun svarede: Nej, den ligger længere sydpå, og den er bare så hyggelig – men det er ikke sikkert du kender den, for den ligger sådan lidt hemmeligt – men det er bare et godt sted!!!

Og ja, stedet hedder Kystens Perle ;-)

Mange hilsner
Nina

*

kære Charlotte,
Jeg vil bare lige sige tak igen for det fine arrangement i søndags. Vi var alle meget glade og top-tilfredse med det hele og det gjorde det rart, hyggeligt og afslappet! Jeg er ked af, vi ikke fik sagt ordentlig tak til kokken – det var så lækker mad, sku vi også hilse fra vores gæster at sige! :) Huset, rummene, borddækningen, serveringen (!), stemningen og også mødet med dig inden, jamen tip top!
Så tusind tak! – og vi har såmænd allerede anbefalet jeres Perle til de næste :)

Med kærlig hilsen
fra Jes, Marchen og Dorrit

*
Utrolig vellykket fest og tak for indsatsen. Mange mange tilbagemeldinger om både mad og sted. Vi havde en brag af en fest og kan leve på det længe. Det var forrygende og vi er stadig knap faldet ned. Kun positive tilbagemeldinger. Vi kan ikke komme i tanke om et bedre sted eller en bedre forplejning. Endnu engang tak for indsatsen.

Kærlig hilsen
Anne og Gert

*

Tak for i lørdags.Det var vores klare indtryk, at jeres gæster hyggede sig gevaldigt, og flere var ude at sjæle til vores musik. De fleste blev også til den søde ende. Jeg tror absolut at der er interesse for sådanne jazz afternoons , en gang imellem. Måske vi kan gøre det igen til foråret. Who knows? Jeres cafe/gårdhave er jo super velegnet til sådanne sager. Måske der også kan være et privatselskab, der ønsker lidt lækker, dansbar swingjazz musik. (Jeg ved I har mange selskaber)

Jeg håber I var tilfredse og fik en god eftermiddag også.

Jeg kikker forbi snart.

kh Jørgen

*

Jeg har ved flere lejligheder siddet ved bord 1 med min lille PC og nydt veltilberedt og nydeligt anrettet mad. Der er altid smil når I modtager i jeres hyggelige lokaler – vel at mærke smil der også når op i øjnene.

Jeg vil til enhver tid anbefale jeres dejlige sted, hvor end jeg måtte komme frem.

Med kærlig hilsen

Bornholmeren Jan

*

Vi har også været hos jer mange gange, det er bare til ug med masser af pluser. Søde og altid godt humør, det er en skøn oplevelse, det er med til, at vi kommer igen og fortæller vidt og bredt om jer. Tak fordi I er jer.

Hilsen Annette

Annette Jensen

*

Vi har efterhånden besøgt jer rigtig mange gange,både til famillie arrangement med venner og bare os to.

Det er et helt fantastisk sted i har der.I er alttid søde og venlige,og vi hygger os altid i jeres selskab.

Kærlig hilsen Helle og Bo

Helle og Bo

*

Da jeg havde fødselsdag, var jeg med fire venner på Kystens Perle for ar spise. Og det var så lækkert, suppen, vintergryde og lækker blødhende jkage.

Betjeningen var så sød og god.

Tak for en fin aften

Lars Ravn Holm

*

Kære “Perle”

Vil lige sige tak for en super fin 60 år’s fødselsdag.

Det kunne ikke have været bedre!

Februar, frost, sol og is på vandet. Lækker veltilberedt mad, god betjening og skønne ommgivelser.

En dejlig dag :O)

Hilsen, Susanne

*

Tak for dejlige burgere og tilbehør. Det var en rigtig lækker chokolade kage og hvis der havde været plads til det var gulerodskagen også røget med ned. Tak for en god aften med god service !

Med venlig hilsen

Vickie og Monica : )

*

Kære Charlotte, Birgitte, kok m.fl

Vi vil hermed sige tusinde tak for en helt vidunderlig og uforglemmelig dag i anledning af Jacobs konfirmation den 20. maj 2011. Stedet, stemningen, borddækningen, serveringen hele dagen samt ikke at glemme den super lækre mad – alt var bare så godt.

Mange kærlige hilsener

Jacob, jonas, Henrik og Anette

Fam. Jørgensen

*

Sidder lige her i solen på Kystens Perle og mærker, hvor skjøøøønt det er.
Jeg har aldrig før i den grad haft et sted, jeg bare er “nødt” til at besøge så godt som hver dag. Tak fordi, I er så søde og gode mennesker, det er jo jer, der gør stedet til noget ganske særligt – og nå ja, maden og kaffen…..mmmmm….
Lars

*

Jeg er vokset op i disse lokaler 60erne og 70erne, farfar, farmor som arbejde på glasværket og min far,var stamkunde og senere tjener i en periode her da hed det dog Havne caféen.
Det er dejligt at se hvad i har gjordt ved stedet og hvad der er sket med omgivelserne, absolut et/flere besøg vær
De bedste hilsner
Richardt
richardt

*

Kære Charlotte “& Co.”Vi er meget glade for, at vi valgte Kystens Perle som stedet, hvor 80-års-fødselsdagen skulle fejres.Både vore gæster og vi nød den gode mad, den fine borddækning og den hyggelige atmosfære i lokalerne.Tak til Jasmin og Celina m.fl. for meget fin betjening.De venligste hilsenerJohannes og Maj-Brit Bønløkke

*

Jeg véd godt, at jeg har sagt og skrevet det før, men hvor er I altså bare søde og gode. Og hvor er det bare skjønt at komme på Kystens Perle. Tak.
Lars

*

Tak for en dejlig oplevelse til vores julefrokost.
Det er ikke sidste gang, vi vender helt sikkert tilbage.
Skønne omgivelser, mad og betjening.
Ses snart igen.
Isshinryu Copenhagen

*

Hej jer
Som altid en dejlig frokost…og dejlig kolde “bamser” Denne gang i jeres fantastisk hyggelig gårdhave..Ses snart
“Olsen”

*

Kære Charlotte
Dette blot for at gentage hvad jeg sagde søndag morgen: tak for en herlig middag lørdag aften. Alle priste den lækre mad og du må hilse dit flinke personale som i stort og småt tog sig så pænt af os. Ogå vore ‘madpakker’ som vi nød ved borde på Holmegårds gårdsplads vakte glæde – og vi var taknemmelige for at I ville møde før tiden for at sørge så godt for os.
Hele arrangementet gjorde Kystens Perle ære.
De bedste hilsener
Finn

*

Til alle på Kystens Perle, inkl. “den der er perlen i kystens perle” og hende, der synes, at Lars Lilholt er fantastisk….!!??! Hvad forgår der? Hehe.
Tak fordi, det er så dejligt at komme hos jer – uanset om der er vildt travlt eller lidt mindre travlt. Der er jo altid et smil, et godt ord og gode kaffe/mad og humør!
I er gode!!
:-)
Lars

*
rigtig hyggeligt sted. regner med at tage vores fædre med der hen til fars-dag. og god mad hilsen os…
Lise og Amalie

*

Amagers hyggeligste café, med kanon betjening og kvalificeret føde, morgen, middag og aften. :-) ) Jens Kr og Malte 5 år
Jens Kr

*

Kære Charlotte!
Nu er det 2. gang jeg har holdt fest hos jer og det har været fantastisk, alle mine gæster har rost den lækre mad, dit søde og dygtige personale og de helt skønne omgivelser.Første gang var for 5 år siden og så nu her igen i weekenden. Jeg kunne ikke tænke mig at holde fest andre steder.Jeg anbefaler jer til alle der snakker om at holde en fest.
Mange hilsner Adda

*

Hej,

Jeg ville bare sige mange tak for et rigtig fint og vellykket arrangement d.28/11 hos jer!

Det var en meget lækker morgenmad/brunch, dejligt med kaffe, the og koldt vand (og juice) hele dagen, og lækker frokostplatte, som vi jo desværre ikke kunne spise op J

OG så endda også chokoladekage til den søde tand, selvom vi som sagt var mætte ;-) Også fin service hele vejen, og flot udsigt. I det hele taget, var vi meget tilfredse!

Jeg vil helt sikkert anbefale jer til mine kollegaer, og gerne bruge jer igen, hvis muligheden opstår.

Ha’ en dejlig dag.

Mange hilsner fra Nina